Preview Mode Links will not work in preview mode

En podcast om golf från Vitamin Well. Värdarna sammanstrålar med inspirerande gäster för att håla ut om alla möjliga och omöjliga delar av golfen!

Värdar är Alex Danielsson och Andreas Guiance.

Jun 26, 2021

Hur gör man när slagen inte går så rakt som de brukar? Golfstjärnan Camilla Lennarth berättar om sin kamp mot en tuff skada och hur hon har gjort för att rädda svingen under tiden!

  • 00:17:02 - Camilla in
  • 00:47:59 - Camilla ut

En podcast om golf från Vitamin Well. Värdarna sammanstrålar med inspirerande...


Jun 19, 2021

Vi är på plats på kvaltävlingen till Vitamin Well Invitational, där folk får hålla i golfklubbor för första gången. Däribland proffsboxaren Oscar Ahlin som berättar om sina första intryck av golfen. Vi minns också själva tillbaka hur det var att spela för första gången!

  • 00:04:51 – Oscar in
  • 00:12:17...


Jun 12, 2021

Andreas & Alex tog sig såklart till Kungsbacka för att kolla in tävlingen, men också för att ta ännu ett snack med initiativtagaren och den onormalt avslappnade arrangören Henrik Hilford.

En podcast om golf från Vitamin Well. Värdarna sammanstrålar med inspirerande gäster för att håla ut om alla möjliga...


Jun 5, 2021

Vad händer om man tar ett etablerat golfproffs och sätter honom i händerna på den duktig styrketräningscoach? I veckans avsnitt träffar vi kompisen Oscar Zetterwall för att diskutera ett projekt där Oscar kommer få coaching av självaste Josef Eriksson.

En podcast om golf från Vitamin Well. Värdarna...