Preview Mode Links will not work in preview mode

En podcast om golf från Vitamin Well. Värdarna sammanstrålar med inspirerande gäster för att håla ut om alla möjliga och omöjliga delar av golfen!

Värdar är Alex Danielsson och Andreas Guiance.

Jun 28, 2023

Vi snackar med glänsaren Björn Hellgren, till vardags spelandes på Asien-touren, men just nu hemma en sväng igen. Hör om Björns karriär, styrkor och svagheter samt hans tips för hur man ökar hastigheten i klubban.

  • 00:12:04 – Björn in
  • 00:50:34 – Björn ut

En säsongsbetonad podcast om golf från Vitamin...


Jun 21, 2023

Vi snackar med Johan Sköld, som driver den veckoaktuella talkshowen Tee Party, som såklart uteslutande handlar om golf. Vi snackar om allt från Johans första toppade järnslag till dagens mediaklimat, och om andra aktuella händelser.

  • 00:16:27 – Johan in
  • 01:25:39 – Johan ut

En säsongsbetonad podcast om golf...


Jun 14, 2023

Alex har äntligen debuterat på H60-touren, och Andreas var givetvis med och bevittnade det historiska ögonblicket. Hör allt om tävlingen och den dramatiska avslutningen!

En säsongsbetonad podcast om golf från Vitamin Well. Värdarna sammanstrålar med inspirerande gäster för att håla ut om alla möjliga och...


Jun 7, 2023

Värdarna diskuterar deras kommande runda tillsammans och det faktum att en av dem kommer att agera den andres caddy på grund av en fotskada.

De reflekterar också över en tidigare golfrunda de spelade tillsammans, komplimenterar banans service, och hur överraskade de var över varandras färdigheter. En av dem delar...