Preview Mode Links will not work in preview mode

En podcast om golf från Vitamin Well. Värdarna sammanstrålar med inspirerande gäster för att håla ut om alla möjliga och omöjliga delar av golfen!

Värdar är Alex Danielsson och Andreas Guiance.

May 31, 2023

Direkt från banan snackar vi med tävlingsgeneralen Henrik Hilford. Om Ullna som tävlingsarena, om startfältet och om vad som krävs för att arrangera en tävling av det här slaget.

En säsongsbetonad podcast om golf från Vitamin Well. Värdarna sammanstrålar med inspirerande gäster för att håla ut om alla...


May 24, 2023

Alex och Andreas kring allt från utrustning till banförhållanden och tävlingar. Det kan vara fördelaktigt att spela med någon stabil på ojämna fairways och dåliga banor, då det är ganska lätt att falla in i någon annans mönster.

Andreas har upptäckt att träd kan störa spelet på Torsby, men ett...


May 17, 2023

Andreas har varit ute och spelat golf på banorna Trosa och Nyköping, där golfhäftet är ett trick för att spela billigt.

Andreas berättar att han har problem att hålla sig orienterad när han är på en bana, samt hur han puttar nu efter det att han slutat att utföra Cameron Smiths provputtar.

En säsongsbetonad...


May 10, 2023

Hur är det att spela golf i Spanien? Vi tittar in på Stadium Course och rangordnar det gentemot andra banor. Vi diskuterar också väderförhållanden och priserna inom golfens värld. Avslutningsvis diskuterar vi stigande intresse för mulligans. 

En säsongsbetonad podcast om golf från Vitamin Well. Värdarna...


May 3, 2023

Charlie Lindh har varit en stabil toppspelare under flera år och har återhämtat sig starkt efter att ha missat Europatour-kvalet på grund av en ridolycka förra hösten.

Lindh vann nyligen sin första och största seger på touren vid Gebwell Championship i Polen och återtog därmed förstaplatsen på rankinglistan...