Preview Mode Links will not work in preview mode

En podcast om golf från Vitamin Well. Värdarna sammanstrålar med inspirerande gäster för att håla ut om alla möjliga och omöjliga delar av golfen!

Värdar är Alex Danielsson och Andreas Guiance.

Jul 26, 2022

Om förra avsnittet med Tourspelaren Adam Andersson gick lite i moll, så går detta desto mer i dur efter hans starka framgångar. Vad kan då "en vanlig golfare" lära sig av hur Adam hanterat sin berg- och dalbana?

  • 00:10:52 – Adam in
  • 00:57:23 – Adam ut

En podcast om golf från Vitamin Well. Värdarna...


Jul 19, 2022

Andreas ska agera caddy åt Alex och tar hjälp av Martin Granstad för att veta hur en caddy ska agera. Vad vill man som spelare höra och få tips om? Och vad ska man inte säga och ge råd kring?

  • 00:10:46 – Martin in
  • 00:48:58 – Martin ut

En podcast om golf från Vitamin Well. Värdarna sammanstrålar...


Jul 12, 2022

Max Persson är tillbaks och delar med sig av generellt överförbara lärdomar. Han berättar dessutom om sin kvaltävling till The Open.

  • 00:05:16 – Max in
  • 01:14:01 – Max ut

En podcast om golf från Vitamin Well. Värdarna sammanstrålar med inspirerande gäster för att håla ut om alla möjliga och...


Jul 5, 2022

Nu när Andreas bestämt att Alex ska satsa på touren nästa år, hur är hans spel just nu? Killarna bryter ned hans bra och mindre bra delar, och enas om en plan framåt.

En podcast om golf från Vitamin Well. Värdarna sammanstrålar med inspirerande gäster för att håla ut om alla möjliga och omöjliga delar av...